Valet föll på Evans – men Sundahl smider planer för 2019

Det blir Jaxon Evans och inte Lukas Sundahl som får plats i Porsche Motorsport Junior Programme 2019. Den unge talangen från Nya Zeeland valdes ut bland de elva förare som deltog i Porsche Motorsports shootout i Frankrike för tre veckor sedan.
– Jag var nöjd med min insats på Paul Richard och är självklart lite besviken över att de inte valde mig. Man hoppas ju alltid, säger en inte allt för nedstämd Lukas Sundahl.

Medan deltagande i Porsche Mobil1 Supercup väntar Jaxon Evans 2019 har Lukas Sundahl och Sundahl Racing ännu inte spikat sina planer för nästa säsong.
– Teamet ska ha ett möte på måndag då vi ska diskutera riktlinjerna för 2019. Vi ville avvakta beslutet från Porsche Motorsport innan vi satte oss ner, säger Lukas och tillägger:
– Det är inte så att vi hade planerat att jag skulle bli uttagen, men man vet ju aldrig…

Även om Lukas inte vill gå händelserna i förväg säger han att en fortsatt satsning i Porsche Carrera Cup Scandinavia, där han blev mästare i år, givetvis är ett mycket starkt alternativ för honom 2019. Men han pratar också om eventuella inhopp i exempelvis Porsche Carrera Cup Deutschland för att få känna på internationell konkurrens och på så sätt utvecklas ännu mer som förare.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda