Sundahl och Palm avslutade Porsche-säsongen på Night of Champions

Sista deltävlingen avgjordes i mitten på september, men det var faktiskt först i lördags kväll Porsche Carrera Cup-säsongen 2017 avslutades på allvar. Med klassiska Night of Champions i tyska Weissach.
För svenska förarduon Lukas Sundahl och Oscar Palm blev det en intensiv säsongsepilog med besök och prisutdelning på Porsche Museum under dagen och stor galamiddag senare på kvällen.

Oscar Palm, trea i årets Porsche Carrera Cup Scandinavia, deltog på sitt fjärde Night of Champions.
– En bra och trevlig dag, precis som alltid, konstaterade Palm som bland annat uppskattade besöket på Porsche Museum där deltagarna förutom en rundvandring bjöds på en kortare presentation och ett besök i verkstaden.
Mästerskapstvåan Lukas Sundahl uppskattade också den delen i dagsprogrammet.
– Det var roligt att få se alla de gamla, fina racerbilarna, säger han.

Det var också under dagen – Day of Champions – Sundahl och Palm fick ta emot priserna för sina insatser i årets upplaga av skandinaviska Porsche Carrera Cup. Mästaren Jocke Mangs var självklart också inbjuden men hade, precis som Masters Cup-segraren Lars-Bertil Rantzow, förhinder.

I den svenska delegationen till Tyskland ingick även Raine Wermelin, chef Porsche Sverige och Thomas Johansson, sporting director för Porsche Carrera Cup Scandinavia. Palm och Sundahl hade dessutom bjudit med sina engagerade fäder, Michael och Per.
Samtliga fick uppleva en storslagen galakväll i sällskap med många kända Porscheprofiler. I minglet efter middagen passade Palm och Sundahl bland annat på att, tillsammans med Wermelin, bekanta sig med Mark Webber och Porsche Motorsports chef Dr Frank-Steffen Walliser.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda