Tiden talar för Larsson i Chopard Fastest Lap Award

Snabbaste varvtid i det första heatet i Karlskoga tog Fredrik Larsson ett steg närmare segern i Chopard Fastest Lap Award.

Med tre race kvar att köra – ett på Solvalla och två i finalen på Ring Knutstorp – är team bennys-föraren uppe i fem snabbaste varv den här säsongen. Ett till och Larsson kommer vid säsongens slut att kvittera ut en exklusiv och prestigefull Chopard-klocka ur kollektionen ”Classic Racing”.
De enda som kan hota hallänningen inför avslutningen på mästerskapet är Philip Morin, Cirkus Karlsson Racing, och Jocke Mangs, temkompis med Larsson i bennys. Båda är hittills bokförda för två snabbaste varv i de fem deltävlingar som hittills avgjorts. Mangs hade bästa varvtid i det andra racet i den senaste deltävlingen.

Chopard Fastest Lap Award efter fyra deltävlingar.
5 st snabbaste varv:
Fredrik Larsson, bennys
2 st snabbaste varv:
Philip Morin, Cirkus Karlsson Racing
Jocke Mangs, bennys
1 st snabbaste varv:
Robin Hansson, Fragus BR Motorsport

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda