Larsson och Morin ett steg närmare Chopard Fastest Lap Award

Fredrik Larsson noterades för snabbaste varv i det första heatet i Skövde. Philip Morin hade bästa varvtid i det andra.
Därmed delar herrarna ledningen i Chopard Fastest Lap Award, ett nyinstiftat pris som efter säsongens slut kommer att tillfalla den förare som kört till sig flest snabbaste varv i Porsche Carrera Cup Scandinavia 2016.

Porsche i Sverige har ingått samarbetsavtal med schweiziska klock- och smyckestillverkaren Chopard. Samarbetet, som tar sin utgångspunkt i de båda företagens engagemang inom motorsport, innebär bland annat att man instiftat ett pris till säsongens snabbaste förare i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Utöver äran erhåller vinnaren en prestigefull klocka ur kollektionen ”Classic Racing”.

I premiäracen på flygplatsbanan i Skövde delade Fredrik Larsson och Philip Morin inte bara på snabbaste varv. Duon delade dessutom på segrarna. Larsson, som tävlar för bennys, vann det första racet före Morin, Cirkus Karlsson Racing. I det andra tog 19-åringen från Luleå revansch och vann före Larsson.

Torsdag den 26 maj avgörs nästa deltävling i Porsche Carrera Cup Scandinavia – kvällsracet på Mantorp Park. Ska Larsson och Morin fortsätta att dominera då eller kommer någon av de andra förarna i mästerskapet sno åt sig snabbaste varv och segerpokaler?

Ställningen i Chopard Fastest Lap Award
1 snabbaste varv:
Fredrik Larsson, bennys
Philip Morin, Cirkus Karlsson Racing

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda