Pedersen inte utvald – men nöjd ändå

Mikkel O Pedersen kommer inte att ingå i Porsche Motorsports juniorsatsning 2016. Av de nio förare som testades i en shootout i mitten på oktober föll valet på den 21-årige fransmannen Mathieu Jaminet från Porsche Carrera Cup France.

Pedersen hade givetvis hoppats på att själv få chansen.
– Men jag är stolt över att jag blev uttagen till testen tillsammans med åtta andra toppförare från hela världen. Det var en stor upplevelse och har öppnat många möjligheter för mig, säger han och avslöjar att han redan fått flera erbjudande av Porsche-team till kommande säsong.
Totalt kommer fyra unga förare att ingå i Porsche Motorsports juniorsatsning 2016. Förutom Mathieu Jaminet är det Dennis Olsen från Norge, italienaren Matteo Cairoli och Sven Müller från Tyskland.
Olsen kommer att tävla i Porsche Carrera Cup Tyskland medan övriga tre ska köra Porsche Mobil 1 Supercup.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda