GP-Xperience erbjuder provkörning av Porsche 911 GT3 Cup

Årets upplaga av Porsche Carrera Cup Scandinavia blev en succé. Med stora startfält och häftig racing hamnade klassen verkligen i fokus under den nyss avslutade racingsäsongen.
– Många har fått upp ögonen för klassen och därför vill vi i GP-Xperience ge intresserade förare chansen att provköra bilen. Testen kommer att ske på Mantorp Park den 7 oktober, säger Oscar Palm.

Det är Porschen med vilken Oscar Palm erövrade andraplatsen i årets mästerskap som GP-Xperience startar upp på Mantorp Park nästa vecka.
Nya Porsche 911 GT3 Cup (991) blev en hit under sin första säsong i det skandinaviska Carrera Cup-mästerskapet. Totalt fick den svenska publiken se 13 nya 991:or på banorna och med 21 förare totalt var Porsche Carrera Cup Scandinavia den största klassen i STCC-paketet.

Nu vill ett av mästerskapets toppstall, GP-Xperience, ge nya förare chansen att bekanta sig med bilen. Därför anordnas testdagen på Mantorp Park den 7 oktober.
Om du är intresserad och vill ha mer information om upplägg, tidsschema och kostnad för testen hör du av dig till Oscar Palm på tel. 070-611 16 40 eller mail: oscar@bxbdesign.se

Foto: Daniel Ahlgren/STCC

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda