Positiva reaktioner på duellen mellan Kristoffersson och Mangs

Den bejublade fighten mellan Johan Kristoffersson och Jocke Mangs i lördagens andra race i Porsche Carrera Cup Scandinavia uppmärksammades av många på sociala medier.

Förarkollegan Alx Danielsson var en av många som gottade sig åt duellen. Efter att ha sett livesändningen från STCC på SVT Play skrev han så här på Facebook.
”Riktigt kul att se hårda bataljer i årets premiär av svensk elitracing! Största behållningen för min del var fighten om segern i Porsche Carrera Cup där Jocke Mangs och Johan Kristoffersson gav allt. Två förare av yttersta världsklass som visar hur det ska gå till!”

En annan Porscheförare, Håkan Ricknäs, var också imponerad:
”Grymt kul race”.

Linus Ohlsson, som också tävlat i Carrera Cup tidigare, fyllde lite avundsjukt i:
”Grym körning! Hade varit ett kul race att vara med i”.

Mattias Persson, motorsportjournalist med hela världen som arbetsplats, var i Skövde och tog av hatten för Kristoffersson och Mangs efter målgång:
”Tack Jocke Mangs och Johan Kristoffersson för helgens behållning i Skövde – ett riktigt, riktigt bra Porsche-race, avgjort i den absolut sista kurvan på det absolut sista varvet. Tema ”Mästarnas mästare” lovar gott inför resten av säsongen”.

Duellanterna själva då? Vilken var deras reaktion på premiären med någon eller några timmars distans? Johan Kristoffersson skrev:
”Double victory today in carrera cup! 2 race I had one of my best fights for years with Jocke Mangs!”

Mangs hade givetvis hoppats på att få med sig en seger hem till Stockholm, men var ganska nöjd ändå och att han ser fram emot nästa race framgick tydligt av hans inlägg på Facebook:
”Skövde – pole position och två andraplatser blev helgens resultat. Tack J. Kristoffersson för en kul fair fight och grattis till segern. Vi får nog en kul sommar.”

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda