Dags för Porscheförare i Swedish GT att snabba på

En BOP-lista ska upprättas, Michelindäck beställas och levereras.
Racingsäsongen närmar sig med stormsteg.
– Och för de som planerar att köra premiärtävlingen i Swedish GT, eller hela serien, är det verkligen hög tid att anmäla sig och att ta kontakt med Däckproffsen i Växjö, hälsar koordinatorn Thomas Johansson.

Swedish GT har premiär i Anderstorp 29-31 maj. Intresset för att delta är stort och många har lämnat klartecken för start. Hittills har emellertid inte teamen varit lika snabba med sina anmälningar som de är på banan.
– För deras egen skull börjar det verkligen bli hög tid att anmäla sig. SRO, som driver serien, ska sätta ihop en så kallad BOP-lista baserad på startfältets bilar och modeller. Självklart är det viktigt att man är anmäld när denna upprättas, säger Johansson och tillägger:
– Den som är sen med sin anmälan riskerar dessutom att stå utan däck till premiären. Därför uppmanar jag alla som ska vara med i Anderstorp att omgående ta kontakt med Däckproffsen i Växjö och göra sina beställningar.

Swedish GT 2015
29-31 maj: Anderstorp (STCC)
10-12 juli: Falkenberg (STCC)
13-15 augusti: Karlskoga (STCC)
4-5 september: Ring Knutstorp (Autoropa Racing Days)

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda