Video: Oscar Palm om Porsche International Cup Scholarship Shootout i Valencia – intervju+åkbilder

För några veckor sedan var Carrera Cup Scandinavia-vinnaren Oscar Palm nere i Valencia för att delta i Porsche International Cup Scholarship Shootout – det unika test som en förare från varje Carrera Cup runt om i världen belönas med, där en vinnare belönas med support för en styrning i Porsche Mobil1 Supercup. I tuff konkurrens med andra förare genomförde han ett 2-dagars test där Porsche Motorsports experter bedömde varje steg förarna tog.

I det här exklusiva videoklippet berättar Oscar Palm själv om tankarna kring testet och framtiden. Dessutom matas vi med sköna åkbilder med den grymma nya 991-baserade Porsche 911 GT3 Cup, som blir officiell tävlingsbil i Carrera Cup Scandinavia nästa år. Håll tillgodo!

Click here to view the embedded video.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda