Video: Oscar Palm mästare och Rantzow dubbelsegrare i finalen på Mantorp Park

Oscar Palm blev mästare i Carrera Cup Scandinavia 2014 efter en fantastisk säsong, Lars-Bertil Rantzow dubbelsegrade under finalhelgen och Mats “Snickar-Matte” Karlsson firade tredjeplatsen i mästerskapet med att ordna en hejdundrande fest på kvällen. Som om inte det vore nog kom legendaren Tony Rickardsson och F1-grabben Alx Danielsson in och krigade om topplaceringarna. I Porsche Approved gled Team FOILEX in som kungar och dubbelsegrade i teamets Carrera Cup-debut. Det var en final som hade allt!

Dramatiken var minst sagt på topp under finalhelgen och vi vill varna tittarna för starka bilder i det här inslaget! Se upp särskilt för inledningen av race två när Oscar Palm och Lars-Bertil Rantzow gör upp jämsides på start- och målrakan.

Click here to view the embedded video.

Tack för en fantastisk Carrera Cup-säsong 2014! För att se alla årets filmer, klicka här.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda