Video: Carrera Cup 2014 på Le Mans – hela loppet

24 heures du Mans, det klassiska 24-timmarsloppet på Le Mans i Frankrike, har lockat motorsportentusiaster i åratal och Porsche håller rekordet i antal segrar. När märket för några helger sedan återvände till de klassiska markerna med sin redan legendariska Porsche 919 Hybrid lyckades man inte placera sig överst i själva huvudloppet – men man bäddade med en stark insats för en ny satsning nästa år. Än viktigare ur Carrera Cup-perspektiv var att Carrera Cup Frankrike och Storbritannien gjorde en gemensam satsning med ett Carrera Cup-lopp i samband med tävlingen, ett lopp där Magnus Öhman från Sverige fanns med. Nu kan du se hela loppet på film.

Varje regional Carrera Cup fick skicka en av sina förare till loppet och i Sverige blev denna förare Öhman. Efter flera timmars körning på Le Mans långa bana, toppfart på över 280 km/h och en 32:a plats totalt så sa Öhman efter racet:

– Sjukt nöjd att ha fått möjligheten att delta i detta historiska Porsche-event!

Hela loppet finns utlagt på YouTube, så missa inte chansen att se ett klassiskt Carrera Cup-lopp på en av de mest klassiska av banor. Ta dessutom en titt på sammanfattningen av Porsches Le Mans 2014 – och lita på att det blir comeback nästa år!

Porsche Carrera Cup 2014 at Le Mans – Se hela Carrera Cup-loppet från Le Mans.

Click here to view the embedded video.

 

Porsche at Le Mans 2014 – Sammanfattning av Porsches Le-Mans-satsning 2014.

Click here to view the embedded video.

 

Foto: Magnus Öhman/Privat.

Video: Carrera Cup 2014 på Le Mans – hela loppet

24 heures du Mans, det klassiska 24-timmarsloppet på Le Mans i Frankrike, har lockat motorsportentusiaster i åratal och Porsche håller rekordet i antal segrar. När märket för några helger sedan återvände till de klassiska markerna med sin redan legendariska Porsche 919 Hybrid lyckades man inte placera sig överst i själva huvudloppet – men man bäddade med en stark insats för en ny satsning nästa år. Än viktigare ur Carrera Cup-perspektiv var att Carrera Cup Frankrike och Storbritannien gjorde en gemensam satsning med ett Carrera Cup-lopp i samband med tävlingen, ett lopp där Magnus Öhman från Sverige fanns med. Nu kan du se hela loppet på film.

Varje regional Carrera Cup fick skicka en av sina förare till loppet och i Sverige blev denna förare Öhman. Efter flera timmars körning på Le Mans långa bana, toppfart på över 280 km/h och en 32:a plats totalt så sa Öhman efter racet:

– Sjukt nöjd att ha fått möjligheten att delta i detta historiska Porsche-event!

Hela loppet finns utlagt på YouTube, så missa inte chansen att se ett klassiskt Carrera Cup-lopp på en av de mest klassiska av banor. Ta dessutom en titt på sammanfattningen av Porsches Le Mans 2014 – och lita på att det blir comeback nästa år!

Porsche Carrera Cup 2014 at Le Mans – Se hela Carrera Cup-loppet från Le Mans.

Click here to view the embedded video.

 

Porsche at Le Mans 2014 – Sammanfattning av Porsches Le-Mans-satsning 2014.

Click here to view the embedded video.

 

Foto: Magnus Öhman/Privat.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda