Anders Conradsson och Xlander Racing gästspelar i SSK-serien

Det är inte bara Magnus Öhman, just nu aktuell som Carrera Cup-förare i samband med världstävlingen Le Mans 24-timmars, som vässar sina Porsche-takter mellan Carrera Cup-racen. Till helgen gör Anders Conradzon och Xlander Racing ett inhopp i populära SSK-serien på Falkenbergs Motorbana – en förberedelse för Carrera Cup-tävlingen i samband med Västkustloppet som går av stapeln på samma bana om en knapp månad.

Anders Conradzon klev in i Carrera Cup Scandinavia på allvar med en full säsong 2013 efter att ha köpt Xlander Racings och Robin Rudholms vinnarbil från 2011. I år kör Conradzon ihop med just Xlander Racing och har blivit en förare att räkna med i övre delen av Carrera Cups resultatlistor.

Conradzon är för tillfället innehavare av en sjätteplats i Carrera Cup-tabellen efter att bland annat ha kört sig till en fjärdeplats på Ring Knutstorp och en pallplats i form av bronsplatsen i Göteborg City Race. Hur han presterar i helgens SSK-race återstår att se, men helt klart är att den färska erfarenheten av den snabba, klassiska racerbanan blir en tillgång den 12 juli när Carrera Cup avgörs på samma bana.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda