Peter Höst Hansen klar för Carrera Cup 2014

Den senaste föraren i raden att anmäla sig till Carrera Cup Scandinavia 2014 är Peter Höst Hansen, meriterad från bland annat Porsche Sports Cup 2013.

Peter Höst Hansen, av danskt ursprung men boende i Norge, driver ett företag i VVS-branschen och har ett förflutet inom motocross – men är också ägare av en Porsche 997 GT3 Cup. Förutom att ha kört Porsche Sports Cup 2013 gjorde Höst Hansen också ett inhopp i Carrera Cup Scandinavia 2013 då säsongsfinalen gick av stapeln på Mantorp Park. I det inhoppet bärgade han en trettondeplats i ett av racen och lämnade således halva fältet bakom sig i mål debutantskapet till trots. Nu är det alltså klart att Peter Höst Hansen kör Carrera Cup Scandinavia 2014 och han står även med på anmälningslistan till 2014 års Porsche Sports Cup – så såväl publik som motståndare kan vänta sig att få se betydligt mer av den glade norsk-dansken och hans Porsche…

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda