Patrik Skoog och Peter Granstrand avslutade säsongen med personbästa i VLN

Patrik Skoog i PFI Racing har ju inte bara kört Carrera Cup i år – tillsammans med teamkamraten Peter Granstrand har han förtjänstfullt rattat sin Porsche i tyska långloppsserien VLN på Nürburgring. Under helgen som gick kördes Patriks och Peters avslutande race för säsongen på “ringen” där de båda putsade sina resultat från tidigare under säsongen.

Över fem sekunder var kapade de bägge från sina personbästa, då Patrik körde in med en bästa varvtid på 8min 51.9s medan Peter tog sig runt banan på 9 min 07.8s. Belöningen blev först en 23 plats i kvalet efter att Patrik Skoog tagit bilen runt banan på strax över 9 minuter på en upptorkande bana under lördagsmorgonen. Sedan lyckades teamet placera sig på 22 plats totalt av 175 startande bilar, efter att såväl kval som tävling blivit uppskjutna på grund av de dimmiga förhållanden som rådde runt den tyska banan.

Efter lite “turistkörning” med fans och sponsorer som ägde rum på söndagen avslutar nu PFI Racing årets Porsche-säsong och laddar inför 2014 års utmaningar…

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda