En skandinavisk förare till Carrera Cup Le Mans Support Race 2014

Den 12-14 juni 2014 körs ett Carrera Cup Support Race i samband med den klassiska franska 24-timmarstävlingen Le Mans. Racet arrangeras av Carrera Cup Frankrike och Carrera Cup Great Britain men Carrera Cup Scandinavia har, liksom övriga Carrera Cup-race runt om i världen, fått inbjudan att ställa upp med en tävlande.

Tävlingen kommer att köras från onsdag till lördag med totalt 160 minuters körtid fördelat på ett test, ett kval och ett race under Le Mans-veckan. Racet avslutar Carrera Cup-aktiviteterna under veckan och körs strax innan det klassiska 24-timmarsloppet startar. Carrera Cup Scandinavia kommer att skicka en tävlande, vilken det blir avgörs genom lottning bland de förare som anmäler sitt intresse – och redan har intresseanmälningar kommit in till Carrera Cup Scandianvia-administrationen.

För mer information och intresseanmälan, klicka här. Vi behöver ha intresseanmälan senast 5 februari 2014.

 

Bildtext: Att Carrera Cup Scandinavia-förare syns i internationella sammanhang är på intet sätt ovanligt. På bilden syns Ola Nilsson i tyska Carrera Cup-finalen 2013 på Hockenheim. Nu har han och övriga skandinaviska Porsche-förare alltså även chansen att få visa sin talang i Carrera Cup Le Mans Support Race 2014 i samband med det klassiska franska 24-timmarsloppet.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda