Börja planera för Carrera Cup Scandinavia 2014 – kalendern är här!

Äntligen börjar kalendern för Carrera Cup Scandinavia 2014 att ta form, efter några månaders hårt arbete i samråd med tävlande och arrangörer för att hitta de bästa banorna och arrangemangen.

I arbetet med 2014 års kalender har vi försökt ta hänsyn till de tävlandes önskemål samtidigt som vi försöker skapa den bästa tänkbara racingserien för publiken. Fokus har varit på att välja ut de banor som passar Porsche absolut bäst och samtidigt minska kostnaderna, för att kunna erbjuda såväl tävlande som publik en så attraktiv upplevelse som möjligt. En följd av detta blir att 2014 års serie innehåller sex tävlingar, istället för de åtta som kördes 2013.

En sak som återstår att bestämma i nya kalendern är vilken tävling som skall köras i augusti. Här väger vi som arrangör mellan två alternativ, nämligen Porsche Racing Festival i Alastaro, Finland den 22-23 augusti eller Rudskogen Motorfestival i Norge den 30-31 augusti. Vilken av tävlingarna som skall köras kommer att beslutas inom kort, efter ytterligare samråd med tävlande och arrangörer.

Häng med oss på resan mot den bästa Carrera Cup Scandinavia-säsongen i historien, säsongen 2014!

Klicka här för att komma till kalendern

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda