Jervemyr kämpar mot toppen

Säsongens första hälft fick ett abrupt för Peter Jervemyr när han efter 17 varv runt Falkenberg ofrivilligt parkerade i sandfållan. Inför säsongens andra hälft är siktet inställt på revansch och att hämta hem de förlorade poängen. Peter vill klättra i mästerskapstabellen.

Sommaruppehållet är över och förarna i Carrera – GT Cup är redo för säsongens återstående tävlingar. Mitt i allt står en revanschsugen Peter Jevermyr med högt ställt sikte.
– Jag är mer laddad än någonsin, nu satsar vi stenhårt på tävlingarna som återstår. Där har jag inga planer på att vika mig, säger Peter som tillbringat många av sommarens timmar i en gokart för att slipa på körningen.
– Känns verkligen som jag hittat hem i körningen. Visade senast i Falkenberg att jag är snabbare än många andra, även om allt inte gick enligt plan senare. Nu har dessutom gokartkörningen i sommar varit mycket värdefull rent körmässigt. Har sänkt mina tider betydligt där, fortsätter Peter.

Inför Kanonloppet i Karlskoga ligger Jervemyr på åttonde plats i mästerskapet, hela 51 poäng bakom Roar Lindland i toppen, men får Peter som han vill är det avståndet kapat betydligt till nästa vecka.
– Ser fram emot helgen, har skaffat en extra tung blyfot för att få fart på bilen, lovar Peter.

Carrera – GT Cup kör Kanonloppet tillsammans med TTA – Elitserien i Racing på Karlskoga Motorstadion på lördag 18/8. Biljetter kan köpas via www.ticnet.se.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda