Geir Svendsen fortsätter topp fem-jakt på Anderstorp

Mästerskapsledare Roar Lindland är inte den enda norrmannen med ambitioner inför helgens Carrera – GT Cup på Anderstorp. Geir Svendsen kommer laddad inför årets näst sista tävling med siktet på topp fem.
– Min ambition är att ta mig i mål runt fjärde, femte plats och Anderstorp är en bana som jag verkligen gillar och har bra erfarenhet av, säger Svendsen.

Svendsen laddat upp med två nya ingenjörer till Anderstorp som ska arbeta tillsammans med honom kring inställningarna på hans Porsche 911 GT3 Cup.
– Jag har två ingenjörer med mig, de är visserligen nya på området men de kommer att vara till god hjälp för att ta arbetet framåt med inställningarna på bilen, säger Svendsen.

Svendsen ligger på sjätte plats i mästerskapet inför helgens tävling på Anderstorp och har under de två senaste tävlingarna tagit sig i mål på femte plats.
– Vi tar nya steg framåt hela tiden, jag kan bilen bättre och vi flyttar fram förväntningarna. Jag känner mig ordentligt laddad inför helgen, nu är det dags för ett genombrott, säger Svendsen.

Helgens tävling på Anderstorp Raceway är säsongens näst sista, finalen väntar på Tierp Arena två helger senare.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda