Jervemyr och Jörgensen tänker inte backa

Efter drömhelgen med tre pallplatser i Göteborg för Jörgensen Racing Team blickar duon optimistiskt framåt. Västkustloppet på Falkenberg Motorbana ligger runt hörnet och teamet laddar för repris.
– Nu har vi kommit tvåa, så nu är det gjort. Det blir ännu bättre nästa gång, säger Jervemyr glatt.

Göteborg City Race och inbjudningstävlingen GT Sprint Cup blev teamets genombrott där Peter Jervemyr knep två pallplatser och Arne Jörgensen en. Peter Jervemyr är glad åt framgångarna men menar att det finns mer att jobba på.
– Det går åt rätt håll för oss båda. Själv måste jag försöka komma loss från min tröghet. Jag är seg i starten vilket straffar sig i både kvalet och under racets inledande varv. Måste bli piggade och blir bättre på att leverera från första sekund, säger Jervemyr.

Till Falkenberg kommer teamet med en ny trailer och hög målsättning. Båda förarna gillar Falkenbergsbanan som dessutom var platsen för en av deras första tävlingar.
– En snabb bana som vi båda trivs på, speciellt Arne som gillar när det går snabbt och han ska våga mer än alla andra. Vi blickar framåt och har inga planer på att backa. Teamet och mekanikerna är oerhört professionella och har koll på inställningarna från Falkenberg sedan tidigare. Vi ska göra allt vi kan för att hålla oss kvar i toppen.
– Jag har full fokus på Lindland, lovar Jervemyr.

Västkustloppet körs på Falkenberg Motorbana 6-7 juli tillsammans med TTA – Elitserien i Racing. Biljetter till tävlingen kan köpas på ticnet.se

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda