Lindland framför Skoog på Anderstorp-test

Roar Lindland var ännu en gång snabbast när åtta av Carrera – GT Cup-förarna testade på Anderstorp Raceway tillsammans med TTA – Elitserien i Racings övriga supportklasser. Norrmannen var halvsekunden snabbare än PFI Racing-föraren Patrik Skoog på andra plats.
– Det fungerade väldigt bra här och framförallt var det väldigt kul att köra Porschen här på Anderstorp. Banan är som gjord för bilen och jag trivs som en fisk i vatten, säger Lindland.

”Snickar-Matte” Karlsson var tredje snabbast framför Eric Jonsson och Geir Kristian Svendsen på fjärde och femte plats. Johan Löfqvist satte sjätte snabbaste tid med Micael Ljungström på sjunde och Anders Gustavsson på åttonde.

Gårdagens test på Anderstorp Raceway var det sista för Carrera – GT Cup-förarna innan mästerskapet gör premiärtävlingen på Karlskoga Motorstadion den 12:e maj tillsammans med TTA – Elitserien i Racing.

Carrera – GT Cup-test – Karlskoga Motorstadion

1 Roar Lindland 1:36.203
2 Patrik Skoog 1:36.734
3 Matte Karlsson 1:36.780
4 Eric Jonsson 1:38.076
5 Geir Kristian Svendsen 1:38.596
6 Johan Löfqvist 1:39.515
7 Micael Ljungström 1:39.776
8 Anders Gustavsson 1:41.014

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda