PFI Racing satsar på GT Cup och laddar på Nürburgring

PFI Racings Patrik Skoog och Peter Granstrand deltog i helgen i årets andra VLN-deltävlingen, ett fyratimmarslopp på tyska Nürburgring.
– Vi är väldigt nöjda med helgen. Vi kunde hänga med de nyare motorstarkare Cup-bilarna med vår 07:a och det känns extra bra att sätta en varvtid under nio minuter, säger Patrik Skoog.

Förarduon kvalade in som nummer 55 och körde i loppet upp sig och slutade på plats 38 när loppet rödflaggades med en kvart kvar att köra på grund av kraftigt regn och hagel.

PFI Racing satsar i år tillsammans med Ferrita på GT Cup med förarna Patrik Skoog, Micael Ljungström och Peter Granstrand. Team Ferritas bil körs av företaget Ferritas vd Micael Ljungström som har flera års erfarenhet från tidigare satsningar med team Ferrita Racing.
– Det ska bli väldigt kul att tävla tillsammans med Patrik och jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen i GT Cup. Det känns extra skönt nu efter fyra dagars intensiv träning på Gelleråsen, det blev sammanlagt 275 varv och jag känner mig redo, säger Ljungström.

Ljungström deltog under premiärtestet för GT Cup på Karlskoga-banan förra helgen där han var sjätte snabbast.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda