Carrera ny titelsponsor för GT Cup

Carrera, tillverkare av solglasögon, skidhjälmar och glasögon, går in som ny titelsponsor för GT Cup.
– Satsningen tillsammans med GT Cup är helrätt för oss och mästerskapet andas teknik och framåtanda. Vi kan knappt bärga oss inför säsongsstarten, säger Anders Åhrlin från Klarsynt Sverige som initierat samarbetsavtalet mellan GT Cup och Carrera.

Satsningen avslöjades under årets första officiella testdag för GT Cup på Karlskoga-banan och samtliga bilar i årets mästerskap kommer att bära Carrera-loggan i vindrutan. Dessutom kommer topp tre förare i varje tävling att tilldelas exklusiva solglasögon från Carrera.
– Att få Carrera som titelsponsor känns fantastiskt roligt och vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med dem, säger Thomas Johansson, GT Cup-ansvarig och sportchef för TTA.

Carrera, var namns kommer från den klassiska sydamerikanska tävlingen Carrera Panamericana, grundades av Wilhelm Anger 1956 och har sedan dess varit världsledande på tillverkning av solglasögon, glasögon, skidhjälmar och skyddsglasögon.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda