Från klarhet till klarhet.

I dag gästade teamet Knutstorp för den sista testdagen innan seriepremiären i Danmark. Skåne visade sig från sin bästa sida och bjöd på blå himmel och strålande sol. Termometern toppade under dagen ut på 24 grader. Allt detta resulterade i glada miner på samtliga, samt att en och annan anlade bondbränna.
Testerna gick kanon och det enda molnet på en annars klarblå himlen var en punktering som strandade Peter på banan. Men den löstes “snabbt, stabilt och jätte, jättebra”. Så Peter var snart igång igen och la snabba stabila tider.
Det nyligen ihopsatta meckteamet har börjat hitta sina roller och stundtals räckte det med en nickning i samförstånd för att den andra skulle utföra uppgiften.
Allt känns grymt bra och vi känner oss väl förberedda att tackla motståndet i Danmark nästa helg.

/Henrik

20110418-063908.jpg

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda