Lite kart igen

2011 03 21 – Team KF3 vann Lagracet!
Det märks att alla kört många lopp för i kvällens lopp var det mycket rutin, taktik och rävspel. Under kvalet försökte flera lag placera sig för att säkra upp att få en bra bil. Reglerna är ju att ordningen på bilarna vänds till racet, att sen försöka taktikköra i kvalet med dom förutsättningarna förstår ju alla är ganska svårt då lagens placeringar ständigt byts under kvalet.
Max & Robban sölade för att hamna sist, detta märkte Stefan och Muhr så därför agerade Stefan hare åt Playground som verkade ha en misstänkt kass bil. Kunde Playground ta kvalet så gick då bilen till Max & Robban.

Stefan lyckades få Playground i topp men resten gick åt skogen, Stefan och Muhr fick bilen som enligt ryktet var sämst…
När tävlingen väl startade gick snart Muhr upp i topp före Team KF3 och Max & Robban. Playground fick några tryckare av alla och var nere och vände på sjätte plats. Bakom Team Palla hade Karpers, Losers och Concrete Surfers hela loppet en stenhård fight om sjätte platsen och turades hela tiden om att bära ledartröjan i det racet. Senare fick Olle & Lennart upp farten och kunde passera hela det gänget. Gashäng gjorde inga anspråk på några ledartröjor men gav övriga gott självförtroende.

Mot slutet tampades fortfarande samma fyra lag som i början om vinsten. När Muhr satte sig i däcktraven och Stefan senare körde sönder karten försvann våra chanser. Playground knep andraplatsen före Max & Robban.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda