Inomhus Kart

2011 02 22 – Playground Racing vann Lagracet!Som vanligt var det lagom kaxig stämning före loppet. Några nya lag hade anmält sig men överlag var det rutinerade hyrkartfånar som slängde kommentarer innan förarmötet.
Sodakarts lag Stefan & Muhr, Playground Racing(Johan & Micke) och Olle & Micke var snabba ut på uppvärmningen och kvalade in i topp. M Tech(Magnus & Johan, Concrete Surfers och Minardi tog startplatserna efter.
När loppet väl startat var Muhr snart i ledning och Playground rasade neråt i fältet lika fort som Westlife(Jerven & Arne) klättrade. Efter första kvarten hade Westlife tagit hand om andraplatsen från sin sjunde startruta. Olle & Micke låg trea före Playground, Minardi, M Tech och Playmek 1(Henke & Micke). Concrete Surfers tappade ner till åttonde plats strax före Playmek 2(Sami & Patrik) och Team Forslöf som hade en tuff premiär i Hammarby gokarthall.

Halvvägs in i loppet åkte Stefan på ett stop n´ go straff och tappade sin ledning till Playground Racing. Olle & Micke låg fortfarande trea men blev sakta ikapp körda av Minardi och Westlife som nu hade sin snabbare halva bakom ratten.
Playground fick målflaggan först, bara sekunder före Stefan & Muhr och 20 sekunder före Olle & Micke. Minardi blev fyra före Westlife, M Tech och Concrete Surfers. David Forslöf räddade sitt lag från sistaplatsen som istället togs av Playmek 2.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda