Långlopp

Alla lag hade kört tidigare och eftersom det på pappret borde bli jämnt så slopades vikthandikapp-reglerna på plats. Stefan och Muhr i lag Minardi var snabbast på tidskvalet några hundradelar före Playground och Max & Robban. När loppet väl startat fick jag en lucka men blev sakta men säkert ikappkörd av Playground. Vid första bytet ledde Playground före Minardi och Stavros & Irlander. Olle & Micke som startade sjua låg nu fyra före Julius & Niclas och Team Palla. Concrete Surfers låg så långt i tävlingen sist strax efter Gashäng och Max & Robban som fått en riktigt sur kart. I slutet på tävlingen visade det sig att alla lag åkte fort. Alla lags bästa varvtider låg inom 0,5 sekunder bara. Playground hade bara några sekunders lucka ner till Stavros och ytterligare fem meter senare låg Stefan och jagade. Sista förarbytet gjordes en minut från mål och eftersom jagande lagen vågade hålla lite högre fart i depån så blev avstånden mindre, dock utan omkörningar. De tre första lagen gick i mål inom mindre än fyra sekunder. Olle & Micke höll sin fjärdeplats före Julius & Niclas och Team Palla. Concrete Surfers spottade upp sig till sjunde plats före Max & Robban och Gashäng.

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda