Tävling PCSR

I helgen var vi och tävlade i Karlskoga NM i Porsche sports cup.Många norrmän och finnar hadde anslutit och vi var 15 cuppare på banan.Vi kvalade in som 1a med ganska god marginal till 2an Johan Löfqvist och 3an norrmannen Christer Gislerud.Första heatet gick och vi tog starten och drog ifrån lite sen fick Christer upp en j-la fart och låg och pressa oss i hela heatet efteråt fick vi veta att han hadde en trasig stöt fram otur för han tur för oss:-) vi vann heatet med minsta marginal.Johan hadde gjort ett misstag tidigt och hadde ingen känning på oss men kom trea.Andra heatet på söndagen såg jag fram emot en hård fajt igen men det visa sig att Johan hadde åkt hem och Christer fick inte ihop det:-( starten gick och vi drog ifrån resten av startfältet och små justeringar på bilen från igår kändes kanon och jag körde för allt vad jag kunde och ett halvt varv innan mål orkade däcken inte mer och vi fick punktering och fick bryta.Surt:-( men det blev varvrekord:-) /Jerven

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda