Falkenberg

Jaha då var vi på Falkenberg i helgen och prova på lite Carrera cup igen.Ny bana,regn och trasig kylare ställde till det lite på vår test.Regn åkning på torsdag och tre varv på fredags testen och avåkning och trasig kylare gjorde att jag inte alls var redo för kvalet där jag blev näst sist.Skillnaden i Carrera cup är att vi får inte träna som vi är vana vid utan här är det full gas från varv ett 🙂 Helt sjukt vilket tempo alla håller man måste verkligen vara med i kvalet vilket vi inte var.Nåja trettonde i första heatet och fjortonde i andra i det andra gjorde jag en riktigt bra start och var uppe på elfte plats men bromsa på mig och körde av frontläppen.Ett stort tack till Westlife för platsen i tältet och till Johan på Mtech för all kunskap och meck hjälp.Till sist tack Micke för all hjälp du är bäst.Jag var nöjd med att vi tog oss i mål och kände att det inte var omöjligt att hänga med.Det blir annat i Karlskoga./Jerven

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda