Onsdags träning Karlskoga

Äntligen var det dax för lite storbils träning:-)ännu än gång har motorn och växelådan vart i molekyler och ihopsatt av Mtech nuuuuu j-vl kan inget strula.Ha ha ha trodde jag  ja en mil utanför Karlskoga rasa bussens växelåda helt sjukt.Det är klart vad annars.Tur är att man har världens bästa kompisar i Karlskoga en timme senare än beräknat var vi på banan men vi kom dit tack vare Mhatias som hämta oss.Bussen lämna vi i diket:-( Äntligen träning bilen gick som en dröm första passet sen börja kopplingen strula precis som i Göteborg hmmm…ja ja jag fick tre ok träningspass och jag var glad igen:-) klockan 20 var vi klara med träning sen bar det iväg till plåtis(diverse skador Götet)lämna släp och bogsera bil phuuuuu……tack Mange tack Mhatias och slutligen tack Jason för att du följde med och mecka.Hemma cirka ett på natten…ja vad gör man inte för lite träning:-) PS nån som har en dragbil:-)/Jerven

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda