Gt3 Cup Challenge

I helgen va vi iväg och gasa lite på Karlskoga.Mange Eriksson från Karlskoga våran lackare var med och meckade hela helgen.Tack tack. Han gjorde ett super jobb och allt flöt på.Vi har ännu inte kört bilen på nya däck:-(träningen går bättre och bättre och körningen säkrare och säkrare.Fick lite färskare begagnade däck av Flach enginering och direkt kapade vi en sekund på tiden:-)längtar tills vi kan prova på nytt.I kvalet var vi 3a efter Roar Lindland och Prins Carl Philip men långt efter över 1 sekund.Men igen dom andra har nya däck:-)Första heatet slutar vi 4a och jag var ruskigt besviken på mig själv då jag tyckte jag mest lalla runt utan att bry mig.Andra heatet hadde dom andra lite sämre däck och jag hade större chans att hänga med men på dom sista fyra varven hände nått med vxlådan 3an och 4an lät ruskigt illa och bilen tappade orken. Lyckades ändå ta oss i mål som 2a.Nu är lådan nere och iväg lämnad till mtech för koll.Hinns tyvärr inte med till Carrera cup för oss tänkta premiären på Knutstorp.Surt men så kan det bli.Får va hemma och köra massa kart istället./Jerven

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda