997 Premiär

Karlskoga bjöd på underbart väder för vår debut i 997:an. Efter lite sista minuten fix värmdes motor och växel låda upp. Banan var torr, om än kall och kantad av snö vallar (något som vår medföljande favorit norrman fick erfara under sitt sista pass i sin nya bil). Det fina vädret kompletterades av den ljuva synen av en knippe cup bilar som jagade varandra runt banan.

Peter tog sig ut på banan och började med något stapplande steg ta sig an uppgiften att mellan gasa under ner växling/broms. Sin vana trogen började varv tiderna sänkas i takt med att bilen blev mer bekant samt att små justeringar av bromsvåg, stolvinklar, bälten, speglar mm hjälpte till att skala av både sekunder och hundradelar av varv tiderna. Vid slutet av dagen hade vi både nått och överträffat den varv tid Teamet satt som mål för dagen. /Henrik

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda