Bilen tar form.

Nya Carrera Cup-bilen fick inte många dagar att boa in sig i sitt hemgarage innan det bar av för fix av plåt och lack. Och det har gått fort! Våra bästisar från Karlskoga Mathias,Mange & David måste ha druckit kopiösa mängder energidryck som dom har jobbat. Här har slipats, spacklats och hamrats plåt hela helgen, inte en repa eller bula finns kvar! Tisdagen den 16:e mars åker så bilen in i lackboxen och lär komma ut som ny igen. Tror ni vi är sugna på att se resultatet! Mange fixade dessutom spons på lacken från Akzo Nobel/Sikkens, så nu har vi snart en dekal till på bilen.Hörde att nån trodde det va en utsällnings bil,jag tvivlar inte,längtar….Har ni förresten sett Carrera Cups nya webb? Ny fr o m idag, smart att kolla ofta nuförtiden, det är mycket som händer i klassen…

/Jervenbild

Twitter
pm gbox mtech ferrita soda